Etusivu OhjelmistoSyksy 2024
Syksy 2024
Kaupunginorkesterin jäsenet yleisökatsomossa.

Syksy 2024

Kutsun sinut ja ystäväsi kokemaan uutta ja vanhaa. Orkesteri on ihmeellinen aikakone, joka vie sinut hetkessä 1600-luvun tai 1900-luvun aikoihin ja tunnelmiin soittonsa myötä. Tuo aikakone on myös siitä ihmeellinen, että samassa konsertissa voit päästä kokemaan monia aikakausia yhdessä hetkessä. Kun taidemuodoista muut voivat tuoda yksittäisen aikakauden lähellesi, orkesteri pystyy ottamaan askeleen pidemmälle useamman aikakauden kohtaamisissa.

Syksyn tarjonnassamme aikakaudet kulkevat eurooppalaisesta ilon oodista ja kuninkaiden hovien maailmoista tämän päivän moderniin päivään eri musiikin tyylilajeja valottaen. Olemme läsnä tässä hetkessä reagoivana aikakoneena, joka kuulee myös yleisöänsä erilaisin värein ja karakterein. Pidämme myös ovet auki niin länteen kuin itään, pohjoiseen kuin etelään.

Taiteellisen johtajamme Erkki Lasonpalon tiimi Lappeenrannan kaupunginorkesteri on kansainvälinen huippu maajoukkue, joka ainutlaatuisella profiilillaan tarjoaa kuulijalleen syttyviä tulkintoja ja rakkautta sydämellä Saimaan ja Etelä-Karjalan upeassa miljöössä.

Tulethan mukaan kautemme aikakone-matkoille kokemaan elävää ja elämyksellistä orkesterimusiikkia!

Tervetuloa!

Milko Vesalainen
Kaupunginorkesterin intendentti

 


 
Liput syksyn konsertteihin

Lappeenrannan kaupunginorkesterin toimisto
Villimiehenkatu 1 PL 11
53101 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Saavutettavuusseloste

Evästeet

Neuvoja ja opastusta tämän sivuston käyttöön saat Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkistä, puhelin 05 616 2220 tai winkki@lappeenranta.fi.