Etusivu Ohjelmisto

Juhlivaa syksyä – soivaa tunnetta

Lappeenrannan kaupunginorkesterin syksyssä soi niin juhla kuin tunne. Kaupunginorkesterin konserteissa juhlistetaan Lappeenrannan 370-vuotisjuhlavuotta eri tavoin nimekkäiden solistien kera orkesterilauluista oopperaan, klassikoista nuorten projekteihin.

110-vuotias orkesterimme juhlii kaupunkia yhdessä Rakuunasoittokunnan kanssa Suuressa sinfoniakonsertissa ajan hengen tyyliin torstaina 5.9.2019 ja lauantaina 7.9.Linnoituksessa kaupunkilaisille tarjottavassa ilmaisviihdekonsertissa. Orkesteri vierailee elokuussa myös konsertoiden Viipurissa. Marraskuussa Saimaa Sinfoniettan oopperakonsertti huipentaa 50-vuotislaulukilpailun juhlavuoden.

Elävässä Etelä-Karjalassa soi juuri Sinulle! Musiikki, taide ja sen biodiversiteetti erilaisine moniarvoisine ilmiöineen on kulttuurimme rikkaus, joka luo meille identiteetin olemiseemme, tekemiseemme ja kanssakäymiseemme muiden ihmisten kanssa. Sen maailma on täynnä mitä ihmeellisempiä tunnelmia, värejä ja voimaa, jota tarvitsemme elämässämme henkisinä olentoina. Tuo maailma on edessäsi aivan lähellä, kun lähdet mukaan kokemaan orkesterikylpyjä kanssamme. Säveltäjät Bachista Weilliin, Ravelista Sibeliukseen alkavat elää musiikillaan ja viestiä juuri Sinulle salattua voimaa.

Vain osallistumalla voit olla kokemassa yhdessä elävän orkesterimusiikin voimaannuttavaa vaikutusta Sinuun ja kanssaihmisiisi.

Tervetuloa!

Milko Vesalainen
intendentti