Etusivu OrkesteriMuusikotI ja II viulut
Valitse taso

Elias Lassfolk

I viulu, I konserttimestari

Esittely tulossa.

Johanna Koponen

I viulu, äänenjohtaja

Esittely tulossa

Anna-Maria Huohvanainen

II viulu, äänenjohtaja, vs.

Esittely tulossa

Anne Sirviö

I viulu, varaäänenjohtaja

Viulussa minua kiehtoo soinnin ja soittimen kauneus. Soittamisen haasteellisuus pitää nöyränä ja ahkerana, siksi onnistumisen hetket ilahduttavat aina. Kuuntelen eniten teoksia, joita en pääse työssäni soittamaan: oopperaa ja isoja orkesteriteoksia. Pidän jazzista, ja fadolla lääkitsen kaikki vaivat.

Kiinnyn ohjelmistoon, jota työstetään huolellisesti ja perehtyneesti. Opettelen mielellään teoksia, joita en ennestään tunne tai joita en ole soittanut.
Laadukas moderni musiikki, tervetuloa nuottitelineelle!

Lempipaikkani Lappeenrannassa ovat polut Saimaan rannoilla. Siellä nautin hyvästä tuulesta ja hiljaisuudesta.

Maija Wesslund

I viulu, II konserttimestari, vs.

Aloitin viulunsoiton 4-vuotiaana Porvoossa, mutta minua taisi silloin kiinnostaa enemmän verhoissa roikkuminen. Intohimo yhteismusisointiin syttyi viimein Itä-Helsingin musiikkiopistossa, Helsingin lapsi- ja juniorijousissa.

Ensimmäisen vakituisen työni aloitan Lko:ssa toisen viulun äänenjohtajana syksyllä 2018. Sydäntäni lähellä on saunominen, ruuanlaitto, sienestys ja avantouinti. Toivon saavani kasaan avantouintijengin orkesterin muusikoista, ainakin käyrätorvi- ja lyömäsoittajakämppiksistäni.

Lempipaikkani Lappeenrannassa on oma ranta Kahilanniemessä sekä mummola.

Jaana Kauppinen

II viulu, varaäänenjohtaja

Viulu valikoitui soittimekseni kaverini innoittamana.

Mikkelin musiikkiopiston ja Sibelius-Akatemian kautta tieni kulki 1983 orkesterin riveihin 2.viulun äänenjohtajaksi, josta siirryin varaäänenjohtajaksi.

Vapaa-aikaani vietän paljon eri yhdistysten parissa. Erilaisiin talkoisiin olen aina valmis ja löydänkin itseni välillä mitä ihmeellisimmistä paikoista.

Liikkeessä minut pitää mm. geokätköily, jossa liikunnan ja löytämisen riemun lisäksi saan tutustua uusiin paikkoihin niin kotiseudulla kuin kauempanakin.


Boguslaw Kobierski

II viulu, varaäänenjohtaja

Olen puolalainen viulisti, valmistuin Musiikkiakatemiasta Gdanskista Puolassa.

Aloitin Lappeenrannan kaupunginorkesterissa vuonna 1990.

Harrastan purjeveneilyä Saimaalla.