Etusivu Saimaa Seasons levy juhlistaa 110 –vuotiasta Lappeenrannan kaupunginorkesteria.
Ajankohtaista
27.11.2019 15.00

Saimaa Seasons levy juhlistaa 110 –vuotiasta Lappeenrannan kaupunginorkesteria.

Levytyksen solistina soittaa lappeenrantalaislähtöinen klarinettitaitelija Olli Leppäniemi ja johtaa kapellimestari Vytautas Lukočius. Levylle on viime toukokuun konsertista Lappeenranta-salissa livetaltioitu Carl Nielsenin ja Paavo Heinisen klarinettikonsertot.

Saimaa Seasons_300x290.jpgSaimaa Seasons takakansi_290.jpg

Lappeenranta-salissa livetaltioitu Carl Nielsenin ja Paavo Heinisen klarinettikonsertot. Levyn äänityksestä ovat vastanneet Mantas Vaiciekiūtis ja Ramūnas Jasutis ja levyn on tuottanut Lappeenrannan kaupunginorkesteri. Levy on kaupunginorkesterin omassa sarjassa kolmas levytys. Levyn bookletin työt ovat Milko Vesalaisen käsialaa.

Carl Nielsenin klarinettikonsertto on vuodelta 1928 ja Paavo Heinisen klarinettikonsertto puolestaan vuodelta 2017. Konserttojen hengessä musiikillinen maailma kuvaa mielikuvissa absoluuttisuutensa ohella kuin Saimaa kesällä seesteisen auringon kilossa vastakohtanaan Saimaa talven lumen ja tuiskun pyörteissä.

Levy on myynnissä Asiakaspalvelukeskus Winkissä, kaupungintalolla, levyjä myydään myös konserttien yhteydessä konserttipaikoilla. Levyn hinta on 20 €.