Etusivu OhjelmistoHistoriallisia polkuja 15.11.
Historiallisia polkuja

Historiallisia polkuja

ke 15.11. Lappeenranta-sali klo 19
Johtaa Erkki Lasonpalo
Solisti Iida Antola, sopraano

Ohjelma on koottu Viipurin Musiikin Ystäväin Orkesterin (1918–39) salonkikonserttien suosituista teoksista. Konsertin aloittaa Richard Wagnerin Mestarilaulajat alkusoitto ja ohjelma jatkuu Toivo Kuulan ja Jean Sibeliuksen yksinlauluilla.  Johannes Brahmsin Unkarilaiset tanssit ja Oskar Merikannon Valse lenten sävelet johdattavat kuulijat marraskuiseen iltaan.

Liput 32 /22 /7 €
KAUSIKORTTIKONSERTTI

Viipurin orkesteri toimi vuosina 1918-39 Viipurissa aivan talvisodan syttymiseen saakka. Sen kansainvälinen tunnelma on saanut lähes legendaarisen mittakaavan. Konsertissa luodaan pieni katsaus Viipurin Musiikin Ystäväin salonkikonserttien suosituimpiin teoksiin.

Tämän vuoden Lappeenrannan valtakunnallisten laulukilpailujen jaetun 1. sijan voittaja Iida Antola saapuu solistiksemme Sibeliuksen, Madetojan, Melartinin ja Kuulan lauluin. Iida on tehnyt monia oopperarooleja ja hänen ääntään on luonnehdittu täyteläiseksi, pyöreäksi sekä tummasävyiseksi.

Konsertin kesto. n. 2 tuntia sisältäen väliajan

Lippujen hinnat

Peruslippu: 32 €

Eläkeläiset, työttömät: 22 €

Opiskelijat: 7 €

Lapset alle 16v. ilmaiseksi konserttiin

 

Lappeenrannan kaupunginorkesterin toimisto
Villimiehenkatu 1 PL 11
53101 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Saavutettavuusseloste

Evästeet

Neuvoja ja opastusta tämän sivuston käyttöön saat Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkistä, puhelin 05 616 2220 tai winkki@lappeenranta.fi.